Informatii


Marin_Dumitru_fotograf
Fotografia a fost intodeauna o parte din mine, chiar daca, profesional am activat in mai multe domenii de-a lungul anilor, pana cand, pasiunea pentru imagine m-a impins catre televiziune, segment caruia ii sunt fidel de peste 8 ani.
Cheia catre imagini impresionante este, in opinia mea, cunoasterea si construirea unei relatii cu viitorii clienti. Este esential pentru mine sa integ ce isi doresc, astfel incat sa le pot oferi fotografiile de care sa fie mandrii, atat acum, cat si peste ani.
Scopul meu este sa spun povestea acelei zile in cel mai frumos mod posibil, incepand cu locatia si micile detalii, pana la cele mai emotionante momente.

Pachet de baza pentru nunta:  Serviciile foto in ziua evenimentului-  pregatiri, cununie religioasa, o sedinta foto, petrecerea, prelucrarea fotografiilor.

Pachet de baza pentru botez: Serviciile foto in ziua evenimentului,   o sedinta foto inainte de eveniment,   pregatire slide show si proiectie in timpul evenimentului

Alte servicii:

Sedinta foto pre-wedding

Sedinta foto Trash the Dress

Pregatire slide show si proiectie

Sedinte foto diverse

 

 

Facebook      Twitter


Testimonial de la clienti

Ma bucur enorm ca pot retrai emotia fiecarui moment cu fiecare fotografie in parte..atunci nu am realizat:) Am facut cea mai buna alegere:) si nu o spunem doar noi ci toti cei ce ne inconjoara

Din suflet va multumim si multa bafta in continuare!
Ionela
Ionela

Testimonial de la clienti 2 – slider
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Nume client
Client